De herfst is hét seizoen om jezelf te verwennen met verwarmende drankjes. Terwijl de bladeren van de bomen vallen en de dagen korter worden. Neem jij plaats om heerlijk te genieten van de lekkerste herfstdrankjes. Van een kruidige latte tot speciaalbier, hier zijn vier favorieten die je deze herfst absoluut moet proberen.

Barista Café - Lotus Biscoff Latte

Ben je dol op speculoos? Dan is de Lotus Biscoff Latte bij Barista Café een absolute must-try. Deze verwarmende latte combineert een shot espresso met perfect opgeschuimde melk en de onweerstaanbare smaak van speculoos. De finishing touch? Een flinke toef slagroom en de heerlijke crunch van speculoos bovenop. Dit drankje is als een knusse deken in een kopje, perfect voor koude herfstdagen.

 Hof 29

Broodatelier - Lisa's thee & Pumpkin Spice Latte

Het Broodatelier heeft deze herfst niet één maar twee geweldige opties. Probeer Lisa's Thee, een pittige mix van verse gember, kaneel en sinaasappel. Hier krijg je meteen een oppepper van! Of ga voor een echte herfstklassieker: de Pumpkin Spice Latte. Dit seizoensdrankje, dat inmiddels een vaste plek op de menukaart heeft, is dé perfecte mix van koffie, pompoen, kruiden en romige melk.

 Nieuweweg 5

Alberts eten & drinken - (Dirty) Chai Latte

Voor de chai-liefhebbers is Alberts dé plek om naartoe te gaan. Geniet van een heerlijke Chai Latte, boordevol specerijen als kaneel, gember en kardemom gecombineerd met warme melk. Zin in een extra kick? Probeer dan de Dirty Chai Latte, waarbij een shot espresso wordt toegevoegd aan de klassieke chai.

 Hof 5

Rock City Brewing - Smulbock

Liever een biertje dan een warm drankje? Rock City Brewing heeft een ruime selectie aan speciaalbier, waaronder de overheerlijke Smulbock. Dit is een Rocky-Road-Style Dubbelbock gebrouwen met de smaak van gekarameliseerde pecannoten, marshmallows, chocolade en vanille. Een vol en zoet dessertbier met smaken die perfect bij de herfst passen. 

 Mijnbouwweg 15