Art Unica

Zou je graag je huis volhangen met kunst, maar is dat te duur? Bij Art Unica Galerie niet! Kunst kopen is hier tot wel 75% goedkoper, omdat ze geen galeriekosten berekenen. Het aanbod is groot met meer dan 1000 unieke kunstwerken, waaronder bronzen beelden, Italiaanse glaskunst en schilderijen. Het aanbod is online te bekijken of maak een afspraak voor een winkelbezoek.

 Bloemendalse Binnenpoort 4

IQ Kunst

IQ Kunst is gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van hedendaagse kunst. In hun prachtige winkel midden in het centrum helpen ze je graag om meer sfeer aan te brengen in jouw huis. Met meer dan 1500 kunstwerken is er altijd het perfecte werk voor jouw ruimte. Wanneer je kunst huurt, bouw je automatisch een krediet op om later een stuk aan te schaffen.


 Havik 37a

Amersfoort Art

De collectie van Amersfoort Art is modern, divers en heeft een knipoog. Je vindt er werk van gerenommeerde kunstenaars uit binnen- en buitenland. Vind je het kopen van een kunstwerk nog te spannend? Ook hier kun je jouw favoriete werk(en) huren. Daarnaast vind je in deze galerie een lijstenmakerij om jouw kunst nog meer te laten stralen.


 Prinses Julianaplein 66

Galerie de Ploegh

De Ploegh is een vereniging van kunstenaars met ruim 100 leden die werk maken in uiteenlopende disciplines. In de galerie worden jaarlijks meerdere exposities gehouden, waarin het werk van deze kunstenaars thematisch getoond wordt. Ook organiseren ze regelmatig workshops, lezingen en andere inspirerende activiteiten.


 Coninckstraat 58