WARHAMMER

Warhammer is een strategiespel én een veelzijdige hobby om helemaal in te verdwijnen. Verzamel een collectie, bouw en schilder de miniatuurmodellen en ga vervolgens de strijd aan. Ieder karakter heeft zijn eigen 'lore', ofwel achtergrondverhaal. Deze origin stories onthullen de conflicten, motivaties en krachten van elk personage. In de winkel vind je alles wat je nodig hebt: modellen, verf en speluitleg.

 Koestraat 20

MONO ART SUPPLIES

Bij MONO Art Supplies vind je alles wat je als kunstenaar nodig hebt. En als ze het niet hebben, dan gaan ze voor je op zoek. Al hoef je nog niet precies te weten wat je nodig hebt wanneer je binnenwandelt. Ze gaan graag samen op zoek naar het perfecte materiaal, ongeacht je ervaring of project. Het is dan ook hun missie om iedereen de kunstenaar in zichzelf te laten ontdekken!

  Nijverheidsweg Noord 90

WOLWINKEL ELITT

Breien is een tijdloze hobby. Je kunt de kleuren en patronen afstemmen op de mode en het seizoen. Bij Wolwinkel Elitt vind je prachtig gekleurde garens in alle mogelijke materialen. Lijkt het je gezellig om samen met anderen te breien? Dat kan tijdens het breicafé! Iedere woensdag in de oneven weken schuif je gratis aan van 19:00 tot 20:30. Eerst de fijne kneepjes van het vak leren? Boek dan een workshop!

​ Grote Sint Jansstraat 8